Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice

Obory studia:

Název oboru
Forma studia Délka studia
Analýza potravin
4 roky 
Kvasná technologie
4 roky 
Mlynářství a výroba krmiv
5 let 
Mlynářství a výroba krmiv
4 roky 
Průmyslová výroba krmiv, mlynářství
5 let 
Zpracování mouky
3 roky  
Zpracování mouky
5 let 
Zpracování mouky
4 roky 
Zpracování mouky
2 roky 
Vysvětlivky: P - prezenční, D - distanční, K - kombinované

Doplňující informace:

Statut společnosti: Státní
Sekce: Střední odborné školy
Poslední aktualizace: 30. 05. 2016
EKONOMICKÉ FAKULTY - přípravné kurzy

Intenzivní přípravné kurzy na přijímací zkoušky na ekonomické fakulty, jejichž součástí je zkuška z matematiky a cizího jazyka. Studenti mají vysoké procento úspěšnosti u přijímacích zkoušek a s kurzy i lektory je spokojeno přes 94% účastníků kurzů.

[ x ]

Přečtěte si