Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola potravinářských technologií

Obory studia:

Název oboru
Forma studia Délka studia
Analýza potravin
4 roky 
Ekologie a ochrana životního prostředí
4 roky 
Přírodovědné lyceum
4 roky 
Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů
4 roky 
Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů
5 let 
Technologie zpracování masa a masných výrobků
4 roky 
Veterinářství
4 roky 
Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků
4 roky 
Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků
5 let 
Zpracování tuků, výroba kosmetiky a drogistického zboží
4 roky 
Vysvětlivky: P - prezenční, D - distanční, K - kombinované

Doplňující informace:

Statut společnosti: Veřejná
Sekce: Střední odborné školy
Poslední aktualizace: 01. 06. 2016
EKONOMICKÉ FAKULTY - přípravné kurzy

Intenzivní přípravné kurzy na přijímací zkoušky na ekonomické fakulty, jejichž součástí je zkuška z matematiky a cizího jazyka. Studenti mají vysoké procento úspěšnosti u přijímacích zkoušek a s kurzy i lektory je spokojeno přes 94% účastníků kurzů.

[ x ]

Přečtěte si

Jak sledovat studijní mobilitu ve vysokoškolském vzdělávání?
Jak jsou evropské vzdělávací systémy připraveny podporovat mobilitu studentů? Souhrnný přehled z publikace Mobility Scoreboard. Higher Education Background Report pro čtenáře Vzdělání.cz připravili odborníci Domu…